Get Adobe Flash player

Na_moravi_13

Почетна ТРСТЕНИК НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ У КРАГУЈЕВЦУ

ТРСТЕНИК НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ У КРАГУЈЕВЦУ


adr1_mС
а задовољством Вас обавештавамо да је Туристичка организација општине Трстеник као излагач први пут наступала на V Међународном сајму туризма у Крагујевцу и то у оквиру представљања регије Централна Србија од 28.11. до 30.11. 2013. године. Уз нас су, као и увек до сада били вода „Мивела“, клакер из содаџијске радионице „Миловановић“ и наше винарије „Милосављевић“, „Стемина“ и „Николић“. Након свечаног отварања сајма, на штанду Централне Србије и Туристичке организације општине Трстеник одржана је презентација Фестивала екстремних спортова Трстеник. Гости из Клуба екстремних спортова „Адреналин“ приказали су спот, који је већ освојио стручну јавност са две награде. 

Штанд Туристичке организације је био одлично посећен сва три дана колико је трајао сајам. Највише је било интересовања за смештај на селу, риболов и озонске стазе, као и за разна дешавања у нашој општини.

adr3_m
adr2_m


adr4_m

У оквиру сајма одржана су стручна предавања и састанци на тему омладинског и руралног туризма. Захваљујемо се организаторима сајма Градској туристичкој организацији „Крагујевац“ и Шумадији сајам.