Get Adobe Flash player

Na_moravi_13

Почетна ФЕСТИВАЛ ЕКСТРЕМНИХ СПОРТОВА ТРСТЕНИК

ФЕСТИВАЛ ЕКСТРЕМНИХ СПОРТОВА ТРСТЕНИК
27. и 28. јул, Трстеник
Градска плажа, Спортски центар, аеродром

paraglajding, b.a.s.e. jump, rap jump, rope jump, slackline, longline, highline, zipline, free climbing-bouldering, parkour, rollerblading, skateboarding, wakeboarding

fest_plakat_mПрви пут на Балкану у Трстенику ће бити одржан оригиналан фестивал екстремних спортова. Очекује се око 150 учесника, врхунских спортиста у овој области из Србије и иностранства.
Они ће се такмичити у више крајње опасних дисциплина: параглајдинг, паркур, ролерблејдинг (вожња ролера са препрекама), пењање уз вештачку стену, скејт бординг, вејкбординг („скијање" на дасци)...
Међу најекстремнијим стварима које ће учесници извести је рамп џамп (скакање са моста преко Мораве), бејзџамп - скакање са димњака Градске топлане од 103 метра и „рап џамп" односно „шетање" са Куле, зграде у центру Трстеника високе 50 метара!
За учеснике Фестивала организован је камп на простору градске плаже крај Мораве.
Званично отварање Фестивала је у суботу 27. јула у 10 часова на градској плажи у Трстенику.

Клуб екстремних спортова Трстеник на чијем челу је Милош Митровић, један од најпознатијих српских алпиниста и Туристичка организација Трстеника, као један од пријатеља Фестивала, очекују велики број посетилаца овог необичног догађаја. Посетиоци ће уз присуство врхунских инструктора моћи да се опробају у неким од спортова.

Додатне информације и пријаве се могу добити на www.adrenaline.rs.  
Преузмите фестивалски програм: pdf