Get Adobe Flash player

Na_moravi_13

Почетна Позив на Хуманитарну аукцију ускршњих јаја

vaskrs_2017_plakat

Поштовани,

У Трстенику се већ дванаести пут организује хуманитарна акција под називом Аукција ускршњих јаја. Свој таленат, креативност и време у ову акцију улажу уметници тако што различим сликарским техникама украшавају дрвена јаја, која потом буду предмет аукције. У самој аукцији учествују сви људи добре воље-представници предузећа, предузетници и појединци, локална самоуправа, купујући предметна јаја. Сав приход који се скупи, преко Центра за социјални рад Трстеник, установе релевантне за прикупљање хуманитарне помоћи, иде угроженим породицама које су погођене неким здравственим проблемом. Саму организацију ове аукције спроводи Туристичка организација општине Трстеник, уз подршку Народног универзитета Трстеник и Телевизије Трстеник.

Ове године средства ће се прикупљати за четворицу наших младих суграђана који имају од 4 до 15 година и који су велики борци и чије породице улажу велики напор да им омогуће да живе и расту као и остали њихови вршњаци.

Аукција ускршњих јаја је само један од начина да им се помогне.

У духу предстојећег православног празника Ускрса, позивамо Вас да се одазовете на Хуманитарну аукцију ускршњих јаја како би сакупили што више средстава и помогли породицама оболелих да превазиђу озбиљне здравствене проблеме. Хуманитарна аукција ускршњих јаја ће се одржати у среду, 12. априла, у 12 сати, у Ликовном салону Дома културе у Трстенику.

Молимо Вас да Ваше учешће потврдите на телефон: 037 715 263.

И кап људске доброте, од срца, с љубављу дата и највећи сан претвара у стварност.“

vaskrs_pozivnice2017