Get Adobe Flash player

Na_moravi_13

Почетна РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА „ЗА ЛЕПШУ И ЗЕЛЕНИЈУ ОПШТИНУ ТРСТЕНИК“

РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА „ЗА ЛЕПШУ И ЗЕЛЕНИЈУ ОПШТИНУ ТРСТЕНИК“

1_mesto_dvoriste 2_mesto_dvorista 3_mesto_dvoriste
Прво место у категорији најлепше двориште освојио је НЕМАЊА ТОПАЛОВИЋ из Дубља Друго место у категорији најлепше двориште освојила је СОЊА ЂАЛИЋ из Тоболца Треће место у категорији најлепше двориште освојила је МАРКОВИЋ ЛИДИЈА из Лопаша

М
ада „Конкурс за зеленију и лепшу општину Трстеник“ није организован у оквиру манифестације Трстеник на Морави, плакете најбољима на конкурсу се традиционално додељују у оквиру ове манифестације. Иначе, конкурс је био организован за три категорије: најлепше школско двориште, најлепше кућно двориште, најлепши балкон, а ове године су додељена и два специјална признања.
skola_1_mesto skola_2_mesto spec_priznanje_skola
 Прво место у категорији најлепше школско двориште, већ четврту годину за редом, освојила је о.ш. РАДЕ ДОДИЋ ИЗ МИЛУТОВЦА Друго место у категорији најлепше школско двориште освојила је о.ш. ЉУБИВОЈЕ БАЈИЋ МЕДВЕЂА  Специјалну награду у категорији најлепше школско двориште освојило је подручно одељење У ДОЊЕМ ДУБИЧУ ОШ „ МИОДРАГ ЧАЈЕТИНАЦ ЧАЈКА“

• Плакету за најлепши балкон општине Трстеник добила је Драгица Трошић из Мале Дренове.

• Специјално признање за најлепше уређено двориште стамбене зграде припало је згради коју су пријавили Новица и Вера Милошевић, а налази се на адреси Борислава Стефановића 2. Наведена категорија није била предвиђена али је евидентан труд и залагање станара на овој адреси и мишљења смо да овакве иницијативе треба подржати, наградити а убудуће и предвидети конкурсом.

• Треће место у категорији најлепше двориште освојила је МАРКОВИЋ ЛИДИЈА из Лопаша.
• Друго место у категорији најлепше двориште освојила је СОЊА ЂАЛИЋ из Тоболца.
• Прво место у категорији најлепше двориште освојио је НЕМАЊА ТОПАЛОВИЋ из Дубља. 
dvoriste_zgrade 1_mesto_balkon
Специјално признање за најлепше уређено двориште стамбене зграде припало је згради коју су пријавили
Новица и Вера Милошевић, а налази се на адреси Борислава Стефановића 2
Плакету за најлепши балкон општине Трстеник добила је Драгица Трошић из Мале Дренове

Специјалну награду у категорији најлепше школско двориште освојило је подручно одељење У ДОЊЕМ ДУБИЧУ ОШ „ МИОДРАГ ЧАЈЕТИНАЦ ЧАЈКА“. С обзиром да су у конкуренцији само матичне школе и да не постоји конкуренција подручних одељења, а да подручно одељење у Доњем Дубичу представља веома позитиван пример и може бити узор како се са малим средствима а великим уложеним трудом може постићи много, учињен је овај изузетак.

• друго место у категорији најлепше школско двориште освојила је о.ш. ЉУБИВОЈЕ БАЈИЋ МЕДВЕЂА
• прво место у категорији најлепше школско двориште, већ четврту годину за редом, освојила је о.ш. РАДЕ ДОДИЋ ИЗ МИЛУТОВЦА.

Плакете и награде је поделио Герасим Атанасковић, председник Скупштине Општине Трстеник.