Get Adobe Flash player

Na_moravi_13

Почетна Наградни конкурс „Зима прија свима”: Освојите зимско путовање из снова

Наградни конкурс „Зима прија свима”: Освојите зимско путовање из снова

zimski_pejzaz


У оквиру истоимене зимске промотивне кампање, Туристичка организација Србије организује наградни конкурс „Зима прија свима“. Почевши од данас, сви заинтересовани пунолетни грађани Србије имаће прилику да на адреси www.zimaprijasvima.rs освоје зимско путовање из снова за двоје!
 
За учешће у конкурсу потребно је да, уз помоћ на сајту предложених фотографија зимских призора из Србије, заинтересовани креирају оригиналну позивницу за пријатеља којег би волели да поведу на зимско путовање. Након тога, могу позвати пријатеље да гласају за њихов рад.
 
30 радова са највећим бројем гласова улазе у финале, од којих ће жири изабрати 10 који ће  бити награђени поклон пакетима. Аутор првопласираног рада освојиће путовање у трајању од 7 дана за двоје на планину коју је изабрао.

Конкурс је ће бити отворен од 30. децембра 2015. Победници ће бити проглашени  4. јануара.
 
Више информација о начину учешћа у овом наградном конкурсу, можете добити кликом на следећи линк www.zimaprijasvima.rs, као и на Facebook страници Tуристичке организације Србије (https://www.facebook.com/turisticka.organizacija.srbije). "
 
Turistička organizacija opštine Trstenik
Kneginje Milice 5, Trstenik
telefon: 037 715 263