Get Adobe Flash player

Na_moravi_13

Почетна РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА „ЗА ЛЕПШУ И ЗЕЛЕНИЈУ ОПШТИНУ ТРСТЕНИК“

РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА „ЗА ЛЕПШУ И ЗЕЛЕНИЈУ ОПШТИНУ ТРСТЕНИК“

На наше велико задовољство избор за најлепше двориште, балкон, угоститељску башту и школско двориште приведен је крају. Конкуренција је била заиста велика, нарочито у категорији „најлепше двориште“. Фотографије ће рећи више од речи.
 
Прво место: Жељко Рачић, Медвеђа
1am 1bm 1cm
Друго место: Соња Ђалић, Тоболац
 2am
2bm  2cm
Теће место: Чајетинац Дејан, Дубље
3am 3bm 3cm
Треће место: Тодоровић Драгана, Доњи Рибник
4am 4bm 4cm
У конкуренцији дворишта, од 18 пријављених, прво место је освојио Жељко Рачић из Медвеђе са освојених максималних 100 поена; друго место освојила је Соња Ђалић из Тоболца са освојених 92,5 поена, а треће место деле Чајетинац Дејан из Дубља са освојених 85 поена и Тодоровић Драгана из Доњег Рибника са освојених 85 поена.
Балкони - прво место Балкони - друго место Балкони - треће место
balkon1m balkon2m balkon3m
Милетић Душица, Трстеник Трошић Милија, Трстеник Јанковић Драган, Трстеник
 
У конкуренцији балкона, од 5 пријављених, прво место освојила је Душица Милетић из Трстеника са освојених 91 поена, друго место освојила је Трошић Милија из Трстеника са  82 поена и треће место освојио је Јанковић Драган из Трстеника са 76 поена.
Најуређеније школско двориште - Основна школа "Раде Додић", Милутовац
sklola1m sklola2m sklola3m
Најуређеније школско двориште је школско двориште Основне школе „Раде Додић“ у Милутовцу, са освојених 98 поена.
Кафе бар "Студио", Трстеник
kafe1m kafe2m kafe3m
У конкуренцији угоститељске баште пријављена је једна башта и како би се подстакли и остали угоститељи да се пријављују наредних година, одлучено је да се симболично награди Кафе бар „Студио“ из Трстеника.
Најуређеније насељено место Комисија ове 2014. године неће прогласити јер због елементарне непогоде која је захватила делове општине Трстеник, нису сва насељена места равноправно заступљена. 
Туристичка организација општине Трстеник честита победницима Конкурса "За лепшу и зеленију општину Трстеник", а осталима се захваљује на учешћу. Проглашење победника и додела награда и диплома биће током манифестације Трстеник на Морави, која ће се ове године одржати од 8. до 10.августа.