Get Adobe Flash player

Na_moravi_13

Почетна АУКЦИЈА ВАСКРШЊИХ ЈАЈА-ПОЗИВ ПРЕДУЗЕЋИМА И ПОЈЕДИНЦИМА

АУКЦИЈА ВАСКРШЊИХ ЈАЈА-ПОЗИВ ПРЕДУЗЕЋИМА И ПОЈЕДИНЦИМА

uskrsnja_jaja
Поштовани пријатељи и сарадници,
 
У Трстенику се већ девету годину заредом организује хуманитарна акција под називом Аукција васкршњих јаја. Свој таленат, креативност и време у ову акцију улажу уметници тако што различим сликарским техникама украшавају дрвена јаја, која потом буду предмет аукције. У самој аукцији учествују сви људи добре воље, локална самоуправа, предузећа, предузетници и појединци, купујући предметна јаја. Сав приход који се скупи, преко Центра за социјални рад Трстеник, установе релевантне за прикупљање хуманитарне помоћи, иде угроженим породицама које су погођене неким здравственим проблемом. Саму организацију ове аукције спроводи Туристичка организација општине Трстеник, уз подршку Народног универзитета Трстеник.
Ове године средстава ће се прикупљати за двоје наших младих суграђана чије лечење и исхрану не покрива Завод за здравствено осигурање Републике Србије и чије породице су принуђене да се сналазе прикупљањем донација: за девојчицу која бојуле од целијакије, тихе и опасне аутоимуне болести која се тешко открива и која подразумева посебан режим исхране, и дете ометено у развоју које болује од дијабетеса, чије лечење подразумева интензивну инсулинску терапију четири пута дневно. 
Аукција васкршњих јаја је један од начина да им се помогне.
У духу предстојећег православног празника Васкрса, позивамо Вас да се одазовете на Хуманитарну аукцију васкршњих јаја и да по 9. пут покушамо да сакупимо што више средстава и помогнемо породицама оболелих да превазиђу озбиљне здравствене проблеме. Хуманитарна аукција васкршњих јаја ће се одржати у уторак, 15. априла, у 12 сати, у Ликовном салону Дома културе у Трстенику. 
Молимо Вас да Ваше учешће потврдите на телефон: 037 715 263.
 
„И кап људске доброте, од срца, с љубављу дата и највећи сан претвара у стварност.“
 
Срдачно Вас поздрављамо,
 
Организатори: 
Туристичка организација општине Трстеник
Центар за социјални рад Трстеник
Народни универзитет Трстеник